top of page
Featured Posts

Cursus elektronisch muziek en nieuwe media in het Papagenohuis in Laren

Heb je altijd al eens beats willen componeren als een echte producer? Meld je dan aan voor deze cursus waarin je leert werken met het populaire muzieksoftware Ableton Live. Je leert hoe je met je eigen ideeën je eigen tracks kunt maken. We werken met midicontrollers met knoppen, faders en toetsen. Zoals bij de Ableton Push en de APC40. Maar als je meer van een klavier houdt hebben we ook een keyboard beschikbaar.

Maak gebruik van de sound libraries van Live of sample je eigen geluid met een microfoon.

De cursus is geschikt voor 12 jaar en ouder. We werken in kleine groepen van maximaal 6 cursisten. Je kunt werken op een van de beschikbare computers maar je mag ook je eigen laptop meenemen. Voor de software wordt gezorgd.

Aanmelden of meer weten? Mail naar xander@musixanders.com.


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page