top of page
Featured Posts

Elektronische muziek; je sounds besturen met Mira


Een van de tools die ik in mijn muzieklessen gebruik is Mira. Mira is een app voor de I-pad waarmee je je eigen bedieningspaneel kunt ontwerpen met knoppen, sliders, keyboard etc. De app staat via het wifi netwerk in verbinding met een software synth (MAX/MSP). Met de app kun je melodieën inspelen, samples triggeren en filters tweaken. Mira is niet alleen erg leuk en intuïtief om mee te werken maar biedt ook nog eens toegang voor mensen met een lichamelijke beperking. Door de lichtgevoeligheid van het touchscreen is er weinig fysieke kracht nodig om te kunnen spelen wat prettig is als je over mindere kracht beschikt in je armen en handen. Voor meer info info@musixanders.com


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page